Nieuws

Congres 2014

In Apeldoorn vindt op zondag 26 januari een spraakmakend congres plaats met de naam "It's all about Down". Een congres dat vragen beantwoordt waar ouders van een kind met Down van wakker kunnen liggen. Uitgaande van de mogelijkheden worden ouders geïnformeerd. Een congres waarbij de bezoekers een inspirerende middag krijgen en waar onzekerheden worden weggenomen. Aan het eind van de dag gaat u naar huis met nieuwe ideeën, antwoorden en bovenal met vertrouwen in de toekomst.

Hoe?

Doordat we een aantal kopstukken in de wereld die Downsyndroom heet, bereid hebben gevonden die zondagmiddag vragen te beantwoorden. Samen met ervaringsdeskundigen die de weg in die wereld al hebben weten te vinden. Nu eens niet uitgaande van wat er niet kan, maar juist van de mogelijkheden die er ook zijn, maar waarover helaas bij veel artsen en bureaus toch de kennis en ervaring ontbreekt. Lees meer over het programma>>

Loca­tie, tijd en toegang

Het congres vindt plaats op zondag 26 januari in het auditorium van hotel De Can­tha­rel in Apel­doorn.
Het programma is van 11.00 tot 16.00 uur. Ontvangst vanaf 10.30 uur.

Kom ook en geniet van gezelligheid, informatie en vooral positiviteit. Deelnemers krijgen koffie met lekkers bij ontvangst en een goed verzorgde lunch. Naast plenaire lezingen van kinderarts Michel Weijerman en hoogleraar communicatie Hans van Balkom, kunt u 2 lezingen naar keuze bijwonen, zie ook de informatie rechts op deze pagina. Lees meer over de sprekers>>

Voor het bijwonen van deze dag, vragen wij een bijdrage in de kosten van €14,50 per persoon.

Inschrijven voor het congres kan hier!

Er is in overleg, eventueel beperkt de mogelijkheid voor kinderopvang tegen een vergoeding van € 5,- per kind. Mocht je geen oppas kunnen vinden en hiervan gebruik willen maken, neem dan contact op met de organisatie via info@deupsidevandown.nl ovv "Kinderopvang congres".

Reageer snel, want VOL=VOL

Door op 08 december 2013

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.