Nieuws

Down the Road

The word is out: er komt een tweede seizoen van de Nederlandse versie van het programma Down The Road. De makers zijn nog op zoek naar mensen met het Syndroom van Down (20+) die het leuk vinden om een gezellige en avontuurlijke rondreis te maken. De presentatie zal, net zoals vorig seizoen, in handen zijn van Gordon. Hij kan niet wachten om nog een onvergetelijke reis te maken met gezellige reisgenoten. 

De rondreis zal ongeveer zestien dagen duren en zal deze keer (deels) in het buitenland plaatsvinden.  De groep reizigers zal elke dag verschillende leuke activiteiten doen, waarbij vriendschap, samenwerken en het verleggen van grenzen (op een veilige en niet-dwingende manier) vaak een rol speelt. 

Het is ons vaste voornemen van de makers om het tweede seizoen van de Nederlandse versie net zo vrolijk, innemend, verrassend en liefdevol te maken als het vorige seizoen en als de originele Belgische hit-serie. Uiteraard zorgen zij goed voor hun gasten en is er professionele begeleiding aanwezig tijdens de hele reis. Ze hebben ons gevraagd of wij hen in contact kunnen brengen met mogelijke reisgenoten voor Gordon. Dus bij deze!

Ben jij of ken jij Gordons ideale reispartners voor deze bijzondere reis?
Opgeven kan via de volgende link:

AANMELDEN

Door op 29 juni 2022

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.