Nieuws

Liefde is...

De afgelopen weken werd er met man en macht gewerkt aan de realisatie van Touchdown Magazine. Prachtige, ontroerende, grappige  en serieuze verhalen werden geschreven. Moeders spraken openhartig met elkaar. Werkgevers vertelden hun inspirerende verhaal en zo kreeg het magazine langzaam vorm. Helaas stelden de maatregelen rond Covid ons voor een uitdaging qua fotografie. Maar sinds de laatste versoepelingen zijn we los gegaan! Een inhaalslag qua fotografie. Dagen volgepland met shoots en mooie momenten. We deelden al wat sfeerbeelden op social media. Wat wordt het mooi!

Van de shoot voor een artikel over de liefde maakte Rebekka Photografie de foto's in studio de Beeldbunker in Apeldoorn. Naemi Karssies van NaVi maakte er fantastische filmpjes van.  Kijken jullie mee?

Zie hier het filmpje van Nelum & Lukas

Touchdown-37.jpg

Zie hier het filmpje van Maud & Julius

Touchdown-21.jpg

 

 

ZIe hier het filmpje van Jessica & Bernd

Touchdown-8.jpg

 

 

Zie hier het filmpje van Ruth, Almeyda, Ciro & Jona

Touchdown-49_websize.jpg

Ook zo'n zin om al die verhalen straks te lezen? Bestel nu vast een magazine via Touchdownmagazine voor heel veel leesplezier!

 Bestel 

 

Fotografie: Rebekka Photography
Locatie: Beeldbunker

 

Door op 11 mei 2021

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.