Nieuws

Save the date

INC AWARDS 2023 

Het is alweer bijna vijf jaar geleden dat op het grote INC awards gala in Huis ter Duin (Noordwijk) de eerste INC awards werden uitgereikt. Dé Nederlandse prijzen voor organisaties die mensen met een verstandelijke beperking omarmen. Die hun talenten zien en gebruiken. Die ons inspireren en uitdagen en daarmee mensen mét en zonder beperking motiveren. Er waren naast de genomineerden die avond ruim 450 gasten aanwezig. Gasten met en zonder verstandelijke beperking kwamen in feestelijke kleding over de rode loper het prachtige Huis ter Duin in Noordwijk binnen. Ze werden welkom geheten door presentators Eveline Kamperman en Humberto Tan. Ondernemers legden contacten tijdens het inspiratiediner en iedereen genoot van de wervelende en inspirerende show waarbij de awards in vier categorieen werden uitgereikt. Daarna barstte het feest los met een optreden van Jebroer en werd er volop gedanst.

We waren van plan de INC Awards minimaal nog twee keer uit te reiken. Helaas gooide Corona roet in het eten. Maar nu is het eindelijk zover:

We zijn gestart met de organisatie van INC awards 2023!

Op 20 november in AFAS theater in Leusden gaat de rode loper weer uit voor een avond vol inspiratie waarin we inclusie vieren en belonen. Als je de reacties op het vorige gala leest, weet je dat je dit niet wilt missen. Dus houd de website in de gaten en bedenk vast wie je wil nomineren voor een INC award. En bovenal: zet het gala 2023 vast op 20 november in je agenda!

Reacties op het INC awards gala 2018

Martijn de Jager van Appèl Catering, initiator van restaurant Happiness bij Essent: “Onze talenten van Happiness hebben werkelijk de mooiste dag van hun leven gehad. Dankzij de aandacht van de INC Awards, krijgen wij wellicht de kans om met grote organisaties in Nederland van gedachten te wisselen over de implementatie van een Happinessconcept binnen de eigen bedrijfsmuren.”

Aart van der Gaag, boegbeeld VNO/MKB/LTO, inzet ‘Op naar de 100.000 banen’, inspirator overheid voor de 25.000 banen. Ik ben dagelijks bezig met inclusie, maar was nog nooit eerder zo ondergedompeld in inclusie. Het was een geweldige ervaring. Wat een topavond, op alle fronten, maar bovenal natuurlijk het beleven van de deelnemers. Zie t maar eens droog te houden.. mij lukte t niet. Ongelooflijk respect voor alle vrijwilligers van jullie organisatie! 

Suzanne van den Broek, Stichting Surf Project, oprichter: “Voor ons is het een hele grote eer om deze award te winnen. Waar we ooit zijn begonnen met de gedachte: surfen is voor iedereen, is het geweldig om deze bevestiging als bekroning op ons werk te krijgen. We zien dat het zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde enorm toeneemt bij de kinderen (van 8-18 jaar), omdat ze deze sport mogen beoefenen. Dat is voor ons echt fantastisch om te zien.”
 

Meer foto’s en de filmpjes vind je hier

Door op 22 maart 2023

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.