Liam de Waele

Maak kennis met Liam

Ik ben Liam de Waele en ik ben 21 jaar. Ik ben normaal met Down. Mijn artiesten naam is Liam Legend.  Sinds een aantal jaar maak ik mijn eigen vlogs waarmee ik afgelopen jaar de Special Media Award heb gewonnen als “Beste Vlogger 2021”. Ook ben ik model en acteur.  Mijn vriendin Kenya heb ik ontmoet op de set van de web-serie Downtown en ik ben heel gelukkig met haar en wil ooit met haar gaan samenwonen. Ook ben ik mee geweest met Down the Road om zelfstandiger en beroemd te worden. Dit was een heel mooi avontuur.

Ik werk als gastheer bij Brownies & Downies in Capelle a/d IJssel en bij Pameijer Media, daar maak ik o.a. filmpjes en foto’s.  

Mijn hobbies zijn vloggen, editten van mijn filmpjes, social media, basketbal, fitness, skiën, snorkelen,  chillen en op vakantie gaan naar Curaçao waar mijn kleine nichtjes Lila en Eva wonen. 

Sinds  kort ben ik ambassadeur van de Stichting Upside van Down en dit vind ik heel leuk want ik help graag mensen en ik vind de Upside van Down een goede Stichting. Ook sta ik op de cover van de 2de editie van het magazine de Touchdown met mijn lieve broer Evan. Dit magazine is nog steeds te koop. 

Dus wil je de Stichting steunen, ga naar de webshop en koop het mooie magazine met heel veel informatie over het leven met Downsyndroom en zelfs 2 artikelen over mij.

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.