Nieuws

Join the movement

The movement nodigt je uit in beweging te komen. Letterlijk door te sporten, maar ook figuurlijk door iets in onze samenleving in beweging te zetten. The movement wil iedereen laten zien en ervaren dat de wereld leuker, interessanter en gewoon mooier is, als mensen met een beperking meedoen.

 Houd dus onze socials in de gaten, want binnenkort start de kaartverkoop voor deze sportdag in hartje Apeldoorn, waarbij de aandacht komt te liggen op inclusie en samenwerken. Het event bestaat uit een tienkamp waarin teams van vier personen (2 mensen met en 2 zonder beperking) de sportieve strijd tegen elkaar opnemen in leuke, ludieke en stoere spellen. Denk aan waterlopen, stormbanen, skippybalrace, maar ook bandenflippen en vrachtwagen trekken. Tussendoor is er de mogelijkheid mee te doen aan stoere clinics, zoals boksen, freerunnen, voetbaltrucs leren in een panna kooi, breakdance, rolstoelbasketbal etc. Je kunt inschrijven als team, maar ook als duo óf gewoon alleen. De organisatie zorgt dan voor een team. Join the movement zorgt voor een stimulerende, hippe en uitnodigende omgeving, waar naast sporten, ook ontmoeten centraal staat. Voor ouders en begeleiders die zelf niet mee willen doen (maar waarom zou je niet?!) is er voldoende te kijken. Ook aan de inwendige mens wordt gedacht met food trucks en een bar. En natuurlijk komt er een DJ!

Wil jij helpen de wereld een beetje mooier te maken? Sluit je dan aan bij the movement!

Joint he movement is een gezamenlijk project van Stichting Upside Down, The Gym en Sportservice Apeldoorn om mensen met en zonder beperking met elkaar in contact te brengen. Dat heeft namelijk grote gevolgen: Als iedereen “gewoon” meedoet en elkaar een beetje helpt, heeft dat direct effect op onze samenleving. Organisaties en clubs die al mensen met een beperking betrekken bij hun activiteiten, geven vaak aan dat de sfeer verbetert en betrokkenheid groter wordt. Bovendien is wetenschappelijk bewezen dat kennismaking met mensen met een beperking zorgt voor meer begrip en tolerantie in de samenleving. Over win-win gesproken!

Zien we je de 25e?

Wil je aansluiten bij Join the Movement?

Dat kan op verschillende manieren:

 • Door je straks in te schrijven, met een team of als losse deelnemers. Binnenkort komt de site met inschrijf mogelijkheid online. Laat het ons vast weten als je interesse hebt!
   
 • Door sponsoring in natura. Denk bijvoorbeeld aan sponsoring van wat drinken of eten of door deel te nemen met een foodtruck oid. Of met apparatuur, een DJ of iets waarvan je denkt dat het goed bij dit event zou passen. We staan open voor alle ideeën, hoe groot of hoe klein ook. Alle beetjes helpen!
   
 • Door jezelf (of je serviceclub, voetbalteam of wie je ook bedenkt) aan te melden als vrijwilliger bij opbouw of begeleiding. Er zijn veel mensen nodig om zo’n event goed neer te kunnen zetten. Samen staan we sterk.
   
 • Door te sponsoren met een mooi bedrag waarmee wij bovengenoemde dingen kunnen inkopen. Zie de bijlage voor mogelijkheden. Stichting Upside Down heeft het CBF keurmerk en de ANBI status, dus sponsoring is aftrekbaar van de belasting.

  Ja ik doe wel een bijdrage!
   
 • Door het kopen van een t-shirt of gezonde taart van the movement. Je steunt met die € 15,-  niet alleen het gedachtengoed dat iedereen vanzelfsprekend mee moet kunnen doen, maar de opbrengst gaat volledig naar het project. En het spreekt voor zich dat je er cool uitziet met zo’n mooie boodschap op je shirt 😉

Zie jij mogelijkheden voor een andere samenwerking? Neem vooral contact op, we denken graag in mogelijkheden, dus er is vast iets te bedenken!

Ja ik wil wel contact!

Door op 07 mei 2024

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.