Nieuws

HOT news

We beginnen het jaar goed met een nieuwe ambassadeur! En wat voor één: Liam de Waele gaat zich inzetten voor stichting Upside Down. En daar zijn we heel blij mee. Om dat te vieren hebben we voor Liam en trui ontworpen. Wil jij ook zo'n leuke trui? Ga dan snel naar de webshop!

Liam gaat samen met onze andere ambassadeurs, Mark Haayema, Michel Weijerman en Britt van Engeland zorgen dat de Upside van Down nóg bekender wordt en nóg meer mooie projecten kan realiseren. Hij gaat ook meedenken over de invulling van de projecten. Wil je meer over Liam weten? Hij stelt zich voor op zijn persoonlijke pagina hier op de site.

Door op 21 februari 2022

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.