Nieuws

INC awards

Wat was het een feestje maandag 20 november in Leusden. De uitreiking van de INC Awards in het AFAS Theater. Ruim 700 gasten in het theater bij de awardshow en afterparty, 170 gasten bij het inspriratiediner en zo’n 40 jongvolwassenen in ons vriendschapscafé. Gelukkig hebben we de foto's nog!

Voor iedereen die nog even een terugblik wil op een geweldige avond én voor iedereen die zich afvraagt hoe het was hebben we een geweldige aftermovie gemaakt met Liam de Waele en Eveline Kamperman als reporters. Op onze website www.incawards.nl zijn bovendien foto’s en beelden te zien van de avond. De filmpjes die we gemaakt hebben van de finalisten zijn ook te bewonderen. 

De avond zelf was een groot feest der inclusie met als motto "Wat als het wél lukt?"  Daar hebben we weer prachtige voorbeelden van gezien.  We gaan binnenkort alweer brainstormen over de INCawards 2025, want die komen er wat ons betreft zeker. Dit succes smaakt naar meer!

Voor een verslag van Aart van der Gaag, juryvoorzitter van de INC Awards klik hier: 
 1000 Voorbeelden 2023 uitreiking INC Awards – Op naar de 125.000! (opnaarde125000.nl))

 

Door op 11 januari 2024

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.