Britt van Engeland

Maak kennis met onze Event Manager

Als je mij vraagt waar ik oprecht blij van word en waar ik  veel voldoening uit haal is er maar een antwoord mogelijk: ‘ evenementen organiseren met een maatschappelijk karakter’.

Een zwak voor kinderen met Downsyndroom heb ik altijd al gehad. Tijdens mijn studie vrijetijdsmanagement werkte ik gedurende vakantie perioden op een dagopvang voor kinderen met een geestelijke en/of lichamelijke beperking. Hier leerde ik Lars kennen. Lars heeft Downsyndroom. De manier waarop hij de wereld zag. heeft mijn ogen geopend. Ik kreeg ontzettend veel energie van zijn aanstekelijke vrolijkheid en manier van het uiten van emoties. Zo puur, eerlijk en oprecht. Deze toch wel kenmerkende eigenschappen van Downsyndroom weten mij keer op keer te raken en inspireren.

Vanaf het moment dat ik Monique Abels in 2011 leerde kennen vanuit mijn toenmalige functie binnen de MF Foundation. was er meteen een bijzondere klik. Er werden plannen gesmeed en al snel was de eerste editie van Geef Down de Toekomst een feit. Inmiddels drie edities verder kwam dan ook de eervolle vraag vanuit het bestuur van de Stichting De Upside van Down. “ Britt, wij zouden jou heel graag een vaste rol als event manager binnen onze stichting willen geven, hoe sta jij daar tegenover?”.  Hier hoefde ik natuurlijk geen seconde over na te denken. Ik antwoordde met een volmondige JA IK WIL!!

Het bedenken van concepten voor en organiseren van evenementen is al een aantal jaren niet alleen mijn passie, maar ook mijn vak. Om op deze wijze mijn vrijwillige bijdrage aan deze mooie Stichting te kunnen leveren doe ik dan ook met bijzonder veel liefde en plezier.

Ik kijk er erg naar uit om samen met het bestuur van de Upside van Down nog vele projecten te realiseren. Waarbij we ons blijvend kunnen inzetten voor een positieve kijk op Downsyndroom in Nederland.

Benieuwd naar wat Britt verder doet en mogelijk voor jou kan betekenen als eventmanager?

Kijk op www.byoureventmanager.com

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.