Michel Weijerman

Michel Weijerman

Spreker Michel Weijerman

Kinderarts Michel Weijerman was bedenker van de inmiddels bekende Downpoli’s in ons land. Als pionier in onderzoek rondom Downsyndroom, zag hij in de afgelopen decennia honderden kinderen en jongvolwassenen op zijn spreekuur. In het format van College Tour, krijgt het publiek de kans alle vragen te stellen.

In december 2007 startte hét interviewprogramma voor studenten: College Tour! Drie- tot negenhonderd studenten interviewen samen met presentator Twan Huys een grootheid uit binnen- of buitenland. Het idee voor het programma ontstond in de Verenigde Staten waar Twan Huys als Amerika-correspondent tijdens de presidentsverkiezingen de townhall meetings bezocht. Bijeenkomsten in sportzalen en gemeentehuizen waar burgers de mogelijkheid krijgen om de presidentskandidaten het vuur na aan de schenen te leggen met alledaagse vragen. Een zaal vol nieuwsgierige studenten, één topgast en een presentator: College Tour De vragen die mensen weten en durven te stellen blijken bij elke gast interessante antwoorden op te leveren die regelmatig het nieuws halen. Dus: Vraag maar raak!

Heb je een leuke spraakmakende vraag? Mail hem nu vast aan info@deupsidevandown ovv "College Tour". De origineelste vraag verdient een prijs!

 

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.