Nieuws

Lancering touchdown

Lancering Touchdown was een groot feest

Op 28 juni werd ons magazine Touchdown gelanceerd. Voor locatie van de lancering was gekozen voor Theaterfestival De Parade in Rotterdam. Een van de geïnterviewde vaders in Touchdown noemde zijn zoon een “levenskunstenaar”. Er is geen betere plaats te bedenken om het verhaal van deze levenskunstenaar te delen met de maatschappij dan op dit theaterfestival met zijn vele gezichten. Daarnaast geven de voorstellingen op de Parade een kijkje in het leven en  kun je genieten van alledaagse en wonderlijke belevenissen. Net als je in Touchdown kunt ervaren. Dat is een prachtige parallel.  

Het was een gedenkwaardige dag waarop onze droom uitkwam. Een eerste exemplaar wordt in ontvangst genomen door oud-profvoetballer, ex-international en huidig jeugdtrainer van Ajax, Bryan Roy. Hij was eerder aanwezig op evenementen van ‘De Upside van Down’ en vertelde dat dit zijn eigen kijk op dowsyndroom zeker heeft beïnvloedt. Dat gunt hij de rest van Nederland ook. Hij gaf aan het heel bijzonder te vinden aanwezig te zijn op een feest waarop gewoon iedereen duidelijk liet blijken blij te zijn. Het was inderdaad een groot feest, dat we vierden met heel veel tekstschrijvers, journalisten, fotografen, stylisten en andere mensen die zich belangeloos hebben ingezet voor realisatie van het tijdschrift, de mensen die hun verhaal met ons deelden en alle fotomodellen met en zonder downsyndroom.  Het feest wordt compleet gemaakt met muziek van Pieke Janssen van TAKEacoustic en een optreden van speciale dansgroep DreamTeam. Ook ambassadeur en theatermaker Mark Haayema en Mr. Poehaa, duurzaam, schoon en natuurlijk Circustheater werken mee aan deze bijzondere dag.

Kijk hier naar de foto-impressie.

 

Door op 02 juli 2015

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.