Nieuws

Covershoot Touchdown

De kop is eraf! Vorig weekend was de eerste shoot voor de tweede uitgave van ons magazine Touchdown. Corona proof natuurlijk! Want hoewel het Corona virus ons ook danig dwars heeft gezeten, hebben we besloten te doen waar we goed in zijn: niet meer stil staan bij wat er allemaal niet kan, maar focus op wat er nog wel kan. En dus komt er in het voorjaar een nieuwe Touchdown die garant staat voor heel veel lekker lezen en nog mooiere plaatjes! Het was een geweldige fotoshoot die een inspirerende start was van het nieuwe magazine!

Nieuwsgierig? Reserveer snel in de voorverkoop en verzeker je van je eigen exemplaar! 

Wat hebben we genoten met onze modellen. Over fotograaf Marleen Sahetapy wordt niet voor niets gezegd dat ze met haar camera een verhaal vertelt. Ze maakte de prachtigste plaatjes van vijf verschillende modellen met Down en hun broer of zus. Dat ze allemaal actief zijn op social media was goed te zien. Wat een professionaliteit en enthousiasme! We waren te gast bij Marielle en Michael Essenstam van Slapen in het Bos, wat een perfecte achtergrond was.

Dat betekent dat reclamebureau Fizz nu volop aan de gang kan met de vijf verschillende covers waaruit iedereen straks kan kiezen in onze webshop. Jussi Megens maakte een prachtig beeldmerk en werkt keihard om een landingspagina te maken die we straks massaal kunnen gaan delen. 

Inmiddels hebben al veel fotografen en schrijvers zich gemeld om een bijdrage te leveren aan prachtige verhalen en artikelen over het het nu echt is om te leven met Downsyndroom. In het voorjaar kan het magazine in druk, maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan...

En dus hebben we je hulp nodig! Als stichting beschikken wij niet over enorme budgetten. Wij werken alleen met vrijwilligers, maar hebben natuurlijk wel kosten voor opmaak en drukwerk. Daar hebben wij het volgende op bedacht: Als je nu het magazine bestelt en betaalt, sturen wij het je in het voorjaar van 2021 toe! Wij hebben geen winstoogmerk, dus de volledige opbrengst van de voorverkoop wordt gebruikt voor realisatie van het magazine.

Help ons en bestel nu alvast!

Door op 11 december 2020

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.