Nieuws

Geef Down de Toekomst 2014

Op zaterdag 24 mei a.s. vindt alweer de derde editie van Geef Down de Toekomst plaats, dit keer op de velden van het Ronald McDonald Centre – Only Friends in Amsterdam Noord.

Naast het gebruikelijke voetbaltoernooi, is het evenement uitgebreid met verschillende workshops zoals streetdance en kickboksen. Deze workshops worden in eerste instantie georganiseerd voor de kinderen met Down. Indien op de dag zelf plaatsen over blijken te zijn, mag er 1 introducé per kind met Down extra worden ingeschreven. Uiteraard zijn o.a. het springkussen, de schmink- en nagellaktafel en de spelletjes ook weer aanwezig, dus er is voor ieder wat wils! 

Het belooft net als de voorgaande jaren weer een enorm succes te worden, dus schrijf je (kind) snel in want vol = vol!

Wil je meer informatie over het evenement, filmpjes en foto’s kijken van de afgelopen edities, je inschrijven als deelnemer of vrijwilliger, of dit evenement financieel steunen, kijk dan snel op de site: www.gddt.nl of op onze FB pagina http://www.facebook.com/Geefdowndetoekomst.

Heb je vragen, stuur dan een mailtje naar info@gddt.nl

We hopen jullie allemaal (weer) te zien op 24 mei!!  

SCHRIJF JE HIER IN!

Door op 25 februari 2014

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.