Nieuws

Vertrek Monique Abels

Met pijn in ons hart, maar met alle begrip voor haar keuze, laten we jullie weten dat Monique heeft besloten om na bijna 12 jaar de stichting te verlaten en door te gaan met haar ‘gewone’ leven.

Lieve Monique,

We willen jou ontzettend bedanken voor je inzet, je motivatie, je vele werk, je expertise, je toewijding, de gezellige babbels, de orde in de chaos, de wijntjes en eigenlijk alles waarom jij juist zoveel hebt betekend voor de stichting. Bedankt voor 12 bijzondere jaren. Je laat een enorm gat achter, maar mede door jou staat de stichting zo stevig dat we toch verder kunnen.

Liefs Linda en Femke

****

Toen ik Zeth in 2007 bij Mevrouw Fluitekruidje liet fotograferen, had ik geen idee wat dit allemaal tot bijzondere gevolgen zou gaan hebben…

Deze fotoshoot leidde tot het maken van het fotoboek de Upside van Down. Dit fotoboek leidde toen tot het vastleggen van de gelijknamige stichting bij de KvK, en het onstaan van de stichting en lancering van het fotoboek leidde weer tot nieuwe, waanzinnige projecten en evenementen waarvan we in 2007 niet hadden durven dromen! Met name dit boek, maar ook zeker alle andere evenementen die we daarna hebben georganiseerd, met voor mij persoonlijk Geef Down de Toekomst bovenaan, hebben er toe bijgedragen dat downsyndroom uit de taboesfeer is gehaald, waardoor onze kinderen samen met hun vrienden en vriendinnen een betere kans maken te slagen in de huidige maatschappij.

Nu bijna 12 jaar verder is het de hoogste tijd voor mij om het UvD stokje terug te leggen en verder te gaan met het “gewone leven”. Ik ben ongelofelijk dankbaar en blij met wat de afgelopen 12 jaar ons allemaal heeft gebracht en ik weet zeker dat de UvD de komende jaren alleen nog maar succesvoller gaat worden.

Ik wens Linda en Femke, maar ook Mark en Britt heel veel success met het voortzetten van deze prachtige stichting, en nogmaals dank voor een supermooie tijd, met te gekke herinneringen, maar vooral met de kleine en grote stappen die we hebben kunnen en mogen maken voor ons kids!

Monique

Door op 22 februari 2019

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.