Nieuws

Touchdown Magazine

Op 28 juni is het eindelijk zover! De lancering van het vervolg op ons fotoboek 'de Upside van Down'. Geen boek dit keer, maar een magazine: Touchdown. Een glossy met een open blik in het leven van mensen met Downsyndroom. Want hoe is het eigenlijk echt? Een baby met Downsyndroom krijgen? En hoe ziet het leven er vanaf dat moment verder uit?

Meer informatie

Touchdown is eerlijk, direct, divers en geeft een zo open mogelijk beeld van een leven met Downsyndroom. Met portretten van verschillende gezinnen, verhalen van opa’s, oma’s, vrienden en klasgenoten. Met ervaringen van werkgevers, openhartige broers en zusjes en bovenal veel verhalen van de mensen met downsyndroom zelf. Het magazine Touchdown wordt daags na de lancering gratis bezorgd bij alle verloskundigen, gynaecologen en kinderartsen in Nederland. Zo beschikken zij over een aanvulling op de informatie in de medische brochures over "Trisomie 21". Zodat mensen die geconfronteerd worden met de keuze of ze een leven met Downsyndroom al dan niet aan kunnen, vollediger zijn geïnformeerd.  Het magazine kan voor € 6,50 en verzendkosten besteld worden in onze Webshop

“Hoe is dat, leven met Downsyndroom?”

Bij een onderzoek naar de reden voor testen op (en abortus van) een kind met Downsyndroom kwam naar voren dat toekomstige ouders met name worstelen met de vraag “Hoe ziet ons leven eruit als ik een kind met Down heb?”. Omdat daar niet één eenduidig antwoord op is, geeft Touchdown iedereen die daarin geïnteresseerd is, een kijkje in het leven met Downsyndroom. In elke levensfase en op zo veel mogelijk vlakken.

Touchdown

Het magazine heeft een uniek eigen imago. De uitstraling is eigentijds, fris maar warm. Het concept is een feelgood magazine met iets extra’s. Een magazine aanspreekt om met elkaar bewuster te leven. In een wereld van individualisme en stress kun je leren van hetgeen mensen met het Downsyndroom je brengen. Bewuster leven, aandacht, puur zijn, genieten en verbinden.

 

Door op 12 juni 2015

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.