Nieuws

Save the Date

Er komen weer leuke evenementen aan. Hier alvast de eerste informatie en de data om vrij te houden in jullie agenda!

Familiedag in Duinrell

In april organiseren we een unieke familiedag! Dit keer hebben we namelijk de krachten gebundeld met Stichting Downsyndroom, zodat we heel veel gezinnen tegelijk bereiken. Jong en oud kan zich vermaken in Duinrell en als klap op de vuurpijl is er een speciaal plein voor ons ingericht waar niet alleen ontmoetingen kunnen plaatsvinden en ervaringen kunnen worden gedeeld, maar waar ook nog allemaal activiteiten zijn. Hoe leuk is dat?! Zet hem dus in je agenda, kalender én telefoon:

Wanneer: zaterdag 23 april
Wat: Familiedag!
Waar: Duinrell Wassenaar

Deze feestelijke dag start voor ons speciaal om 9:00 u. Vanaf 10:00 uur kunnen de andere bezoekers pas het park op. Er is een heuse eigen ingang en daar dichtbij speciale parkeerplaatsen voor onze gasten.

Er is onbeperkt toegang tot het park met vele attracties voor zowel de durfals als de meer voorzichtige gasten. Op het familieplein kunnen ouders, broertjes en zusjes elkaar ontmoeten en genieten van leuke activiteiten. De speciale entreeprijs voor deze dag is €10,- inclusief lunch! Dit gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door donaties van Bladt- Charity, Dr. C.J. Vaillant fonds en Stichting Zonnige Jeugd.

Binnenkort volgt meer informatie over hoe je in bezit komt van kaartjes voor deze superleuke dag!

Geef Down de Toekomst is jarig, kom je ook?!

Op zaterdag 21 mei is alweer de vijfde editie van het leukste voetbaltoernooi van Nederland en dat moet natuurlijk groots gevierd worden! De toppers van de MF Foundation trekken dit jaar ALLES uit te kast om er wederom een onvergetelijke dag van te maken.

Touchdown - een terugblik

Wat hebben we hard gewerkt met die enorme lieve, betrokken én professionele vrijwilligers aan ons magazine Touchdown. Zo hard, dat we na de lancering in juni een rustpauze voor ons (en onze gezinnen) hebben ingelast. De reacties waren talrijk en positief. We kregen landelijke media aandacht en in menig échte boekhandel lag ons magazine te glimmen naast de Vogue en de Linda. We hadden dit al vaak gedroomd maar dat het echt gebeurde was fantastisch! Alle gynaecologen, kinderartsen en verloskundigen hebben een exemplaar toegestuurd gekregen en aan de nabestellingen te zien waren ook zij enthousiast.

Ook willen we jullie allemaal danken voor de reacties, het trouw volgen van onze vorderingen via Facebook en uiteraard jullie vele bestellingen van ons magazine Touchdown! Dank jullie wel!

Tenslotte nog een veel gestelde vraag: Komt er nog een vervolg op Touchdown? Wie weet… Maar niet meer dit jaar. Op dit moment zijn we druk bezig een andere droom te realiseren. Dat gaat eind september plaatsvinden, maar we zijn inmiddels al druk met plannen, financieren en organiseren. Het is nog te vroeg om er veel over los te laten, maar we zitten altijd vol plannen en ideeën dus blijf ons volgen!

Door op 22 januari 2016

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.