Nieuws

Nieuwe Touchdown plannen!

In 2018 werden voor het eerst de INC Awards uitgereikt. De Upside van Down bedacht deze awards in samenwerking met stichting Downsyndroom, om de inzet voor arbeidsparticipatie, zinnig werk en inclusie in het algemeen voor jongeren met een verstandelijke beperking te belonen en te stimuleren. De awards werden uitgereikt op een feestelijk gala dat deed denken aan de Oscaruitreikingen! Meer dan 500 gasten met en zonder verstandelijke beperking kwamen over de rode loper het prachtige Huis ter Duin in Noordwijk binnen. 

De INC Awards worden eens in de drie jaar uitgereikt, dus de plannen voor INC Awards 2021 beginnen langzaam aan vorm te krijgen. Maar 2021 duurt natuurlijk nog best lang... En omdat we begrepen dat het voor velen veel te lang duurt, hebben we besloten in de aanloop naar 2021 aan een ander veelgehoord verzoek te voldoen:

Er komt een nieuwe Touchdown!

Een speciale Touchdowm met als thema Inclusie! In deze nieuwe Touchdown gaan we dan ook uitgebreid aandacht schenken aan de sterren van de INC awards: bedrijven, organisaties -en vooral natuurlijk de mensen daarachter-, die iedereen met een verstandelijke beperking "gewoon" mee laten doen. In deze Touchdown kan eindelijk iedereen lezen over de mooie verhalen die we hoorden van genomineerden. Verhalen over denken in mogelijkheden, (werk)plezier en de voldoening die het werken aan inclusie geven, krijgen een plekje in deze Touchdown. Om deze enthousiaste voorlopers hun verhaal te laten doen, maar ook en vooral om anderen aan het denken te zetten en te inspireren.

Natuurlijk is er in deze nieuwe Touchdown ook heel veel plaats voor feel good verhalen over vriendschap, komen er weer (groot) ouders, broers of zussen en andere ervaringsdeskundigen aan het woord over het leven met iemand met Down. Er valt te genieten van aangrijpende en inspirerende verhalen en van leuke tips voor lunch, borrel of winkelen, maar ook van prachtige foto's, mode en schoonheid. Kortom: voor elk wat wils.

De eerste redactievergaderingen zijn achter de rug en er melden zich steeds meer vrijwilligers aan om weer een geweldig succes te maken van dit nieuwe magazine. We hopen dat we het eerste exemplaar feestelijk kunnen presenteren in maart volgend jaar.

Keep you posted!

Door op 27 september 2019

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.