Nieuws

Chocolate Company

Chocolate Company ontwikkelt Sweet Downie voor De Upside van Down

Afgelopen weekend, tijdens de open dagen van de Chocolate Company in Kerkrade, werd de Sweet Downie officieel aan Burgemeester Som van Kerkrade overhandigd door de 7-jarige Bram. In die twee dagen werden maar liefst 300 spoons verkocht!

De ondernemers achter de Chocolate Company kennen Bram en zijn ouders al jaren en Bram hoort er helemaal bij. Toch zagen zij ook de worsteling die het gezin regelmatig doormaakt. Hierdoor kwam men op het idee om iets voor kinderen met Downsyndroom te gaan doen via De Upside van Down. Zo werd de speciale hotchocspoon, Sweet Downie geboren. Wij zijn er ongelofelijk trots op!!

De Sweet Downie is te verkrijgen via de winkels van de Chocolate Company. Van elke verkochte Sweet Downie gaat EUR 0,50 naarDe Upside van Down. Voor meer informatie: www.chocolatecompany.nl

Door op 13 april 2011

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.