Nieuws

Donderdag 22 december kookt ambassadrice Vivian Lataster een 5-gangendiner.

Voor één dag chef de cuisine

Vivian Lataster, bekend van L1 tv, is op donderdag 22 december voor één dag chef de cuisine in viersterrenhotel-restaurant De Maastol te Eijsden. De opbrengst is bestemd voor onze stichting “De upside van Down”, waarvan Vivian ambassadrice is. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Kersverse chefkok
“Wat begon als een grap heeft Luc Rinkens (22), jongste horeca ondernemer van Limburg, eigenaar van de Maastol, zomaar opgepakt. Een door mij lang gekoesterde wens komt daarmee onverwacht uit: een keer de scepter mogen zwaaien in een gerenommeerde keuken en vervolgens mijn gasten verwennen met een heerlijk menu”, vertelt Vivian. De aanstaande kersverse chefkok vervolgt: “Een avond lang laten Luc en ik, samen met souschef Frans Croonenberg en het 12-koppig bekende Limburgse sterren restaurant team, iedereen genieten van mijn favoriete gerechten en wijnen. Natuurlijk vertellen we ook van alles over de gerechten, zodat het een avond onder vrienden wordt”.

Goede doel
“Onze zoon Bram heeft het syndroom van Down. Als moeder weet ik als geen ander hoe belangrijk het is dat organisaties zich inzetten voor mensen zoals mijn zoon. Hoewel er al veel is gebeurd op het gebied van integratie, kunnen zaken als een betere beeldvorming en acceptatie van mensen als Bram altijd ondersteuning gebruiken. Ik hoop dan ook van harte dat ik die avond velen mag verwelkomen, zodat we samen 'De upside van Down' kunnen steunen.”

Initiatiefnemer Luc Rinkens lacht: “Het wordt geweldig. Ik had absoluut niet verwacht dat Vivian op dit niveau kan koken, ik keek mijn ogen uit, echt! Ik ben dan ook zeer benieuwd naar de reacties van onze gasten. Daarnaast zijn er die avond nog enkele andere verrassingen, zoals een veiling van enkele Heerlense Elephants, muziek spektakel en ten slotte ook nog een zogenoemd Blue Moment, bedacht door André Köppen van het Bierhuys te Gulpen. Kortom: het belooft een spannende avond te worden.”

Reserveren
De kosten voor deze bijzondere avond bedragen 95 euro per persoon. Daarbij is het all in vijfgangenmenu inbegrepen. Een hele tafel kan ook gereserveerd worden en wel vanaf 4 personen. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op kokenmetvief.nl

Voor verdere info en reserveringen kunt u bellen met De Maastol: 043 40 90 405.
www.demaastol.nl

Door op 19 december 2011

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.