Nieuws

Voetbaltoernooi Geef Down De Toekomst

Woensdag 26 september aanstaande organiseert Stichting de Upside van Down in samenwerking met de MF Foundation een voetbaltoernooi, speciaal voor kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom. De hoofdsponsor is de All-In Group.

Het belooft een gezellige “familiedag” te worden, waarbij iedereen (met en zonder Downsyndroom) welkom is!

Dit betekent dat naast het voetbaltoernooi voor kids en jongvolwassenen met Downsyndroom, er ook
bezigheden zullen zijn voor kleine(re) kinderen, met en zonder Downsyndroom, zoals voetbal-gerelateerde spelletjes, een springkussen en de mogelijkheid om je te laten schminken. De dag wordt afgesloten met een feestelijk dinerbuffet en een spetterend optreden van kanjers als Sita, Berget Lewis, Mark Haayema en Voluit!

Voor dit mooie programma hebben wij de Ajax Foundation bereid gevonden om deze middag gebruik te mogen maken van de trainingsvelden en het clubhuis De Toekomst als locatie voor het evenement. Met “Geef Down de Toekomst” refereren wij graag aan het Clubhuis van Ajax, èn omdat wij vinden dat een goede beeldvorming aan de basis staat van acceptatie en integratie van mensen met Downsyndroom in onze maatschappij, nu en in De Toekomst!

Dit bijzondere voetbaltoernooi wordt gehouden tussen maximaal acht teams. Deze teams bestaan uit maximaal 6 kinderen en jongvolwassen met Downsyndroom, aangevuld met 1 of 2 bekende Nederlanders en/of oud prof-voetballers. Bekende namen uit de voetbalwereld die hebben toegezegd mee te doen zijn o.a.: Bryan Roy, Sjaak Swart en Hans van Breukelen.

BN-ers die geen voetbalcarriere achter de rug hebben, maar wel heel enthousiast om mee te doen, zijn o.a.: Bas Westerweel, Rick Romijn, Robin Rienstra en Wouter de Jong.

De 1e bal wordt afgetrapt door niemand minder dan Humberto Tan!!

Ook al hebben we door middel van bovenvermelde namen al een indrukwekkende line-up weten neer te
zetten, de allergrootste sterren bestaan natuurlijk uit onze deelnemers met Downsyndroom. Wij willen jullie dan ook graag uitnodigen om je in te schrijven voor dit fantastische evenement, alleen of al met een team vrienden!

Onderstaand een globaal overzicht van het programma:

1300-1400u:             
Ontvangst in Clubhuis de Toekomst

1400-1630u:             
Voetbaltoernooi & (voetbal-gerelateerde) spelletjes

1630-1700u:             
Finalewedstrijden

1700-1730u:             
Prijsuitreiking en dankwoord

1730-1900u:             
Feestelijk diner-buffet met afsluitend optreden in de Toekomst

Voor de deelnemers van het voetbaltoernooi (dus alleen de spelers!) is het volledige programma gesponsord door de All-In Group. Versnaperingen voor de overige kinderen, alle andere bezoekers en overige belangstellenden zijn voor eigen rekening.

Inschrijving aan het toernooi kan via de volgende link:
http://www.mffoundation.nl/the-mf-foundation-a-vocation/inschrijven/

LET OP!!

Indien je niet mee doet aan het voetbal-toernooi, maar wel graag langs wilt
komen, hoef je je niet in te schrijven. Dit hoeft ook niet voor deelname aan de
voetbal-gerelateerde spelletjes, etc. Je kunt gewoon naar de velden van de
toekomst komen, kijken en meefeesten! Iedereen, met en zonder Downsyndroom is
welkom om de sterspelers aan te komen moedigen!

Door op 12 september 2012

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.