Touchdown 2

Like ons!

Touchdown Magazine

Touchdown magazine is een blad vol verhalen over hoe het echt is om te leven met Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking.

Het magazine laat zien dat je heel gelukkig kunt zijn als je Downsyndroom of een andere verstandelijke beperking hebt. Geen sugar coating, maar een realistisch beeld van kinderen en jongvolwassenen met Downsyndroom en hun omgeving. Jongeren die weten wat ze willen en daarvoor gaan. Binnen hun eigen mogelijkheden, maar wel vol passie en zelfvertrouwen. Er komen dezelfde mijlpalen voorbij als in ieder ander leven: vriendschappen, verliefd worden, wonen, werken etc.  Lezen in Touchdown biedt een blik in een bijzondere wereld, waar iedereen eens een kijkje zou moeten nemen. Gewoon, omdat het je wereld groter en mooier maakt!

in deze editie

·       Maak je dromen waar: Want dat kan ook als je een beperking hebt.

·       Van meedoen naar gewoon doen: Inclusie in de praktijk

·      De wereld aan je voeten: Bijzondere influencers op social media over hun dromen, motivatie en verwachtingen.

·       Beperking? Maak er werk van. Inspirerende werkgevers aan het woord

·       Ik ook van jou… Hoe werkt dat eigenlijk met verliefdheid enzo?

·       Duivelse dilemma’s. Wanneer doe je het goed?

Voor wie is Touchdown?

Touchdown Magazine is voor iedereen! Bestel hem voor jezelf, voor wie je liefhebt of juist voor iemand die zich wel eens zou mogen verdiepen in een leven met een beperking… Want ook als je Downsyndroom of andere verstandelijke beperkingen niet kent uit je directe omgeving, is Touchdown Magazine een aanrader.

Het lezen geeft je inzicht en inspiratie, maar vooral ook levensvreugde. Het gevoel dat er zóveel mogelijkheden zijn. Dat er veel wél kan, ook al kunnen andere dingen misschien niet. Het magazine straalt vertrouwen in de toekomst uit, maar laat je ook nadenken over de maakbaarheid van het leven en geluk. Last but not least inspireert het lezers eens na te denken over hoe zij zouden kunnen bijdragen aan inclusie.

Een blad voor jong en oud! Daarom kun je in deze webshop kiezen uit maar liefst 5 verschillende covers met modellen in diverse leeftijden! 

Waarom Touchdown?

Over de mogelijkheden in een leven met Downsyndroom bestaan nog veel misverstanden en onwetendheid. Touchdown laat -aanstaande- ouders en grootouders zien dat ze vertrouwen kunnen hebben in de toekomst van hun (klein)kind met Downsyndroom. Maar ook (aanstaande) klasgenoten, huisgenoten, werkgevers en eigenlijk iedereen zal na het lezen van Touchdown begrijpen hoe waardevol het is om mensen met Down de kans te geven mee te doen. Omdat er veel meer wel kan dan niet. De huidige generatie jonge mensen met Down is vaak goed opgeleid en veel zelfstandiger dan de maatschappij van ze verwacht. Ze willen en kunnen veel. Maar de samenleving moet hen daar wel de kans voor geven. Touchdown Magazine laat zien hoe dat zou kunnen!

Bestel nu en ontvang het magazine in het voorjaar van 2021

We hebben je hulp nodig! Als stichting beschikken wij niet over enorme budgetten. Wij werken alleen met vrijwilligers, maar hebben natuurlijk wel kosten voor opmaak en drukwerk. Daar hebben wij het volgende op bedacht: Als je nu het magazine bestelt en betaalt, sturen wij het je in het voorjaar van 2021 toe! Wij hebben geen winstoogmerk, dus de volledige opbrengst van de voorverkoop wordt gebruikt voor realisatie van het magazine.

Natuurlijk bestel ik een magazine

 

Info voor adverteerders

Wil jij een bijdrage aan dit bijzondere blad leveren en tegelijk je eigen boodschap laten zien? Dat kan! Er zijn diverse mogelijkheden om te adverteren of een artikel te sponsoren. Nieuwsgierig wat Touchdown voor jou kan betekenen? Neem snel contact op  of bel Karlijn op 06-23348881

 Speciale tarieven voor grote oplagen

Touchdown is een prachtig relatiegeschenk. Of onderdeel van een sociaal jaarverslag. Vanaf 100 exemplaren is er de mogelijkheid met korting te bestellen. In grotere oplagen krijg je niet alleen een mooie korting op de stuksprijs, maar is een gepersonaliseerde cover mogelijk. Of zelfs een speciaal bedrijfskatern met bijvoorbeeld een sociaal jaarverslag of artikel over jouw eigen organisatie. Dat is een mooie verrassing voor relaties of bijvoorbeeld verwanten van cliënten! Benieuwd naar een lucratieve samenwerking? Mail ons of bel Linda op 06-22982984.

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.