Congres It's all about Down

Op veler verzoek hierbij de links naar de sites van onze sprekers:

 

Michel Weijerman – Kinderarts:
www.rijnland.nl/nl/p4ecfbb66ddef1/

Hans van Balkom – Milonet / ComOOK:
www.milonet.nl/milonet/milonet.php

Desiré de Wild van der Parre – Babygebaren:
ukkielol.nl/

Christien van Citters – Leespraat:
www.jimmycreed.nl/

Tischa Neve – Positief Opvoeden:
 grootenklein.nl/

John Buitenhuis – Begeleid Wonen:
www.vang-rail.nl/

Danielle Hut – Thomashuizen:
thomashuizen.nl/

Jaïr Wassink – Jaïr Concepting:
kissyou.nl/love-them/

Marielle Kloosterman – Senszo Dagbesteding:
www.senszo.nl/

Jeroen van der Veen – De Cantharel
www.hoteldecantharel.nl/

Merijn de Priester – VIM:
www.vim-online.nl/

Silvie Warmerdam – Colomnist / Schrijfster:
www.lotjeenco.nl/blogs/silvie/entry/silvie/praatblad

Een geslaagd congres

Nadat wij in oktober 2013 de samenwerking zijn aangegaan met sponsor Hotel De Cantharel in Apeldoorn, zijn wij gaan brainstormen over een concept waarbij we optimaal gebruik konden maken van hun aanbod om de prachtige congreszalen te gebruiken. De invulling werd al snel duidelijk: informatieverschaffing in de meest brede zin van het woord. Het idee voor een spraakmakend congres met plenaire verhalen, lezingen, workshops en een infomarkt was geboren onder de naam :
It's all about Down!"

Het organiseren van zo'n eerste keer is best spannend, ook al was ons de afgelopen jaren wel heel duidelijk geworden dat de behoefte naar informatie best heel groot is onder onze achterban. Al snel ontstond er een mooi programma, met fantastische sprekers op diverse vakgebieden en werden de stands op de infomarkt bemand door verschillende organisaties. Nu eens geen aandacht voor wat niet kan, maar een dag vol inspiratie, uitgaande van de mogelijkheden.

En dan is het afwachten of het grote publiek er op afkomt...

Maar onze onzekerheid bleek ongegrond, binnen enkele weken was het congres volledig uitverkocht!
En niet voor niets, want het programma bleek niet alleen op papier een groot succes te zijn! Celine Cairo roerde het publiek met haar prachtige openingsnummer “Follow” en Michel Weijerman beantwoordde de meest uiteenlopende vragen. De lezingen en workshops werden met enorm veel enthousiasme ontvangen, en ook de infomarkt werd goed bezocht!
De prijzentafel heeft ervoor gezorgd dat de loten goed verkochten. Nogmaals dank aan de sponsors van de mooie en leuke prijzen: Makro, kinderwinkel Kapoes, Store55, sprekers en deelnemers aan de infomarkt!
 
Wij willen ook nogmaals iedereen bedanken voor hun bijdrage aan deze fantastische dag! Iedere spreker, standhouder, vrijwilliger, sponsor, maar vooral alle bezoekers hebben ervoor gezorgd dat wij terug mogen kijken op een bijzonder geslaagd evenement, wat eigenlijk wel vraagt om een herhaling...

We ontvingen meer dan honderd enthousiaste reacties via facebook en mail met hartverwarmende reacties. Voor ons de slagroom op de taart en het bewijs dat onze doelstelling is gehaald. Dat smaakt inderdaad naar meer,

Een greep uit de vele reacties:

“Complimenten dames! Super georganiseerd weer. Was reuze interessant, had t niet willen missen!” (Regina van Etten)

“Wat een super goed georganiseerde dag met goede gastsprekers. Deze dag is zeker voor herhaling vatbaar!” (Gizella Ansink-van Ewijk)

“Een geweldige dag, waar ik nog lang over na kan denken en veel in praktijk kan brengen... Bedankt! Het was een topdag, echt 1 met een gouden randje!!” ( Margriet Buiten)

Bedankt voor de zeer geslaagde dag. Weer veel stof tot nadenken! En wat leuk om sommige dames ook weer eens in echt te zien. Alle complimenten voor jullie. (Marga van Lierop)

Dank voor het organiseren! Wijzer en vermoeid thuisgekomen! (Carel Bruinings)

Wat was deze dag goed geregeld. En wat voelt het goed dat zoveel bedrijven en mensen hier in hebben willen investeren. Van alle sprekers hebben wij weer wat opgestoken. En wat fijn voor jullie dat het zo'n succes was. Als wij t mogen zeggen, voor herhaling vatbaar! Proost dames!! Heel erg bedankt!! (Ria Lucas Boon)

Heel erg bedankt voor de organisatie, complimenten! We kunnen aan de slag met alle positieve tips die we hebben gekregen. (Wietske Ybeltje)

Een geweldige dag! Ik had op een gegeven moment de neiging om snel even m'n dochter een knuffel te geven om daarna weer verder te luisteren. Maar ja, steeds die 50 km op en neer... Verder was het ook gewoon erg gezellig enne... erg goed georganiseerd! (Roel van der Knaap)

Beste dames van de organisatie, dank hiervoor. fijne lunch en interessant programma.  (Brigitta Huigsloot)

Bedankt! Het was een leuke en leerzame dag. (Arjan Bosma)

Bij deze wil ik jullie bedanken voor een zeer geslaagde dag. Leuk programma mooie locatie en goed georganiseerd. ..Top! (Suzanne Antons-de Lange)

Bedankt, top georganiseerd! Goede sprekers, veel geleerd! Ga zo door!! (Elles Vos)

Het was een hele interessante dag met veel informatie over zoveel diverse aspecten. Leuk om met veel andere ouders te praten over ervaringen en praktische tips. Bedankt! (Evelien O’Sullivan)

Meer reacties, foto's en filmpjes op onze Facebook pagina!

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.