Blog

Luuk naar de dolfijnen

Luuk naar de Dolfijnen

Therapiedag 4, family-swim!

Natuurlijk begin ik elke dag te vertellen over de therapie van Luuk, maar nu komen we net terug van de family-swim. En dat was zo gaaf, dat ik daarmee niet kan wachten. Aan het einde van de middag werden we weer verwacht bij het Curaçao Dolphin Therapy Centre. Luuk en de andere CDTC-kinderen werden opgehaald door Katherina en wij mochten met Sem naar de ruimte vlakbij het dock. Nog een korte uitleg gehad over de dolfijnen. Dat je bijvoorbeeld niet het hoofd van de dolfijn mag aaien en niet met je nagels en scherpe ringen de dolfijn mag aanraken. Nadat we flippers aan en een zwemband om hadden mochten we naar Luuk zijn dock. Sebastian ging mee om met Sem te zwemmen. Normaal is een dolphinswim vanaf 8 jaar en met de family-swim mag een kind vanaf 6 jaar mee. Een unieke ervaring dus!

Voordat we het wisten lagen we in het water en zwommen we met Chabelita mee! Zo bijzonder! Je mag haar dan aaien over haar rug en zo mee zwemmen. Sem vond het spannend, maar had al gauw een keer alleen met Chabelita gezwommen. De fotografe begon bij ons dock en dus mochten we allemaal meerdere malen poseren met Chabelita. Een kus op de wang, een kus op de mond, samen dansen, samen natspetteren. Met z'n drietjes op de foto. Onwijs leuk! De beste trucjes met de bal, surfplank etc zijn echter alleen voor het therapiekind.

Dit is een fragment van het blog van Luuk, lees snel het hele verhaal op http://luuknaardedolfijnen.blogspot.nl/

Door op 14 juni 2013

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.