Touchdown#2 Cover Liam & Evan

Touchdown#2 Cover Liam & Evan

€ 11,00

Touchdown 2 met cover Liam & Evan

Bestel nu en ontvang het magazine in maart 2021: je krijgt dan niet alleen een blad vol inspirerende verhalen, maar je steunt ook onze stichting! 

Lees hoe het echt is om met Downsyndroom te leven en je dromen waar te maken. Touchdown biedt een blik in een bijzondere wereld, waar iedereen eens een kijkje zou moeten nemen. Gewoon, omdat het je wereld groter en mooier maakt! 

Bestel hem voor jezelf, voor wie je liefhebt of juist voor iemand die zich wel eens zou mogen verdiepen in een leven met Downsyndroom. Met Touchdown geef je levensvreugde. Het gevoel dat er zóveel mogelijkheden zijn. Dat er veel wel kan, ook al kunnen andere dingen misschien niet. Het magazine inspireert eens na te denken over geluk, de maakbaarheid van het leven en hoe je zelf kan bijdragen aan inclusie.

 
Marleen Sahetapy Fotografie_LIAMEVAN-48_Insta_feed.jpg
Marleen Sahetapy Fotografie_LIAMEVAN_WEBRES-35.jpg
Marleen Sahetapy Fotografie_LIAMEVAN_WEBRES-86.jpg
Marleen Sahetapy Fotografie_LIAMEVAN_WEBRES-20.jpg

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.