#steunsokken

#steunsokken

€ 9,95

Draag inclusie uit met deze unieke mismatching sokken! Twee sokken waarvan de kleurecombinatie net andersom is. Op de ene zool staat "I love anders", en op de andere "En jij?"

Verschillende sokken zijn een symbool geworden van Wereld-Downsyndroomdag omdat het chromosoom de vorm heeft van een sok. Iedereen die verschillende sokken draagt, laat zien dat hij graag inclusie wil. Het doel is om bekendheid te verspreiden over mensen met het syndroom van Down. Door het delen van informatie en een positief voorbeeld uit eigen ervaring, kun je zo meehelpen aan meer inclusie. De verschillende sokken helpen je in gesprek te komen:  je kunt beginnen met uitleggen waarom je de verschillende sokken draagt. Dat heeft al vaak tot mooie gesprekken en meer begrip geleid. Dus doe je mee?

Bestel snel deze bijzondere sokken met een boodschap op de zool, die je ook op iedere andere dag van het jaar helpen inclusie te verspreiden

kies hier je maat

 

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.