Touchdown#2: gratis Nipt, gratis kijkje in de toekomst!

Touchdown#2: gratis Nipt, gratis kijkje in de toekomst!

Touchdown 2 met Cover Enya & Celine

Wij willen iedereen die betrokken is bij het leven van een persoon met downsyndroom voorzien van complete en neutrale informatie rondom downsyndroom. Op dit moment zien we dat de informatievoorziening vooral gericht is op de onmogelijkheden van een persoon met downsyndroom, terwijl er ook zoveel mogelijkheden zijn. Door het lezen van Touchdown magazine hopen we dat (toekomstige) ouders/familieleden en zorgprofessionals beter geïnformeerd zijn over een leven met downsyndroom.

Touchdown biedt een blik in een bijzondere wereld, waar iedereen eens een kijkje zou moeten nemen. Gewoon, omdat het je wereld groter en mooier maakt. In Touchdown lees je hoe het echt is om met Downsyndroom te leven en je dromen waar te maken. Hoe ziet het dagelijks leven van iemand met Downsyndroom eruit? Gaat dat alleen maar over beperkingen en drempels? Of, droomt, hoopt en geniet iemand met Downsyndroom net als ieder ander? Lees verhalen uit de praktijk over opgroeien, werk, sport, liefde en vrije tijd.

Touchdown Magazine is inspirerend, eerlijk, maar bovenal hoopvol, positief en laat je zien wat er wél mogelijk is. Daarbij gaat het zeker niet alleen over Down, maar over hoe je in het leven kunt staan. Over liefde, vriendschap en genieten. Over loslaten en keuzes maken.

Gedurende de afgelopen jaren hebben wij veel ouders en andere betrokkenen mogen interviewen. Zij hadden allemaal een gemeenschappelijke deler: "had ik vroeger maar geweten wat ik nu weet...dan had ik me veel, zoveel minder zorgen gemaakt".

Laten we, nu de Nipt gratis wordt aangeboden, er met zijn allen voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe het echt is om te leven met downsyndroom.

Het magazine wordt door stichting Upside Down gratis ter beschikking gesteld. Onze stichting is echter  afhankelijk van donaties. We vragen daarom wel om de verzendkosten te betalen.

Mocht je onze stichting willen steunen dan kan dit natuurlijk altijd. Bovenaan deze pagina kun je aangeven voor welke bedrag je een bijdrage zou willen doen. 

Heel hartelijk dank alvast!

Je kunt bij Touchdown#2 kiezen uit 5 verschillende covers. Let op: de inhoud is bij alle covers hetzelfde.

 
Marleen Sahetapy Fotografie_ENYACELINE-21_Insta_story.jpg
Marleen Sahetapy Fotografie_ENYACELINE_WEBRES-37.jpg
Marleen Sahetapy Fotografie_ENYACELINE_WEBRES-1.jpg
Marleen Sahetapy Fotografie_ENYACELINE_WEBRES-28.jpg

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.