ACTIE: Gratis Nipt, Gratis kijkje in de toekomst

ACTIE: Gratis Nipt, Gratis kijkje in de toekomst

 

Alleen loop je harder, maar samen kom je verder! Vanuit die gedachte vragen we iedereen die als ouder, verzorger, opa, oma, buurman, buurvrouw enz, betrokken is bij het leven van een persoon met downsyndroom, ons te helpen om zoveel mogelijk zorgprofessionals (verloskundigen, gyneacologen, klinisch genetici) te voorzien van complete en neutrale informatie rondom downsyndroom. Op dit moment zien we dat de informatievoorziening vooral gericht is op de onmogelijkheden van een persoon met downsyndroom, terwijl er ook zoveel mogelijkheden zijn. Door het lezen van Touchdown magazine hopen we dat onze zorgprofessionals beter beslagen ten ijs komen als zij het gesprek aan gaan over een leven met downsyndroom.

Je kunt er voor kiezen om het magazine door ons op te laten sturen, vul dan bij het bezorgadres de gegevens van je zorgprofessional in en bij het factuuradres je eigen adres. Als je zelf graag het magazine wilt overhandigen kan dat natuurlijk ook. Vul dan gewoon alleen je eigen adres in, maar vul bij het info veld de adresgegevens in van de zorgprofessional waar je het magazine gaat afgeven (om te voorkomen dat dezelfde zorgverlener er meerdere krijgt). Om deze actie bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken, vragen we je een foto van de overhandiging te maken en deze op Insta en Facebook te plaatsen met de hashtags #gratisniptgratiscompleteinfo #ditishoehetechtis #stichtingupsidedown #compleetcounseleniscompleetinformeren Laten we nu de Nipt gratis wordt aangeboden, er met zijn allen voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen weten hoe het is om te leven met downsyndroom. 

Het magazine wordt door stichting Upside Down gratis ter beschikking gesteld. Onze stichting is echter  afhankelijk van donaties en we werken met hele kleine budgetten. We zouden het daarom wel heel fijn vinden om een bijdrage in de verzendkosten te krijgen. Om je een idee te geven, het versturen van 1 Touchdown kost 4,50 euro. Bovenaan deze pagina kun je aangeven voor welke bedrag je een bijdrage aan deze actie zou willen doen. Als symbolische bijdrage hebben wij 1 euro ingevuld, maar voel je vrij om dit aan te passen.

Heel hartelijk dank alvast voor de samenwerking!

Naam zorgverlener aan wie ik Touchdown ga geven

 
202001-0138 - Touchdown 2 � de upside van Down_Cover5.jpg
202001-0138 - Touchdown 2 � de upside van Down_Cover.jpg
202001-0138 - Touchdown 2 � de upside van Down_Cover4.jpg
202001-0138 - Touchdown 2 � de upside van Down_Cover2.jpg
202001-0138 - Touchdown 2 � de upside van Down_Cover3.jpg

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.