Combinatiekorting - Volwassenen

Combinatiekorting - Volwassenen

On Sale: € 32,50 was € 41,90

COMBINATIEPAKKET

Laat de wereld weten dat anders en buiten kaders denken leuk is: Think Upside Down.

Een pakket met hip t-shirt en een geweldig magazine. Om zelf te dragen/lezen of om weg te geven! Daar scoor je zeker mee. Last but not least steun je met deze aankoop Stcihting Upside Down. Drie vliegen in een klap. Hoe mooi is dat?

Let op! De levertijd is twee weken.

Dat is waarschijnlijk langer dan je van een webshop gewend bent, maar dat heeft een reden:

De hoodies worden ‘on demand’ voor ons gemaakt, zodat wij als stichting geen financieel risico lopen. Wij geven daarom elke week een bestelling door, waarna de shirts door de leverancier gemaakt worden en aan ons gestuurd. Aangezien we met vrijwilligers werken, hebben we ook geen postkamer. We doen ons best, maar de levertijd zal rond de twee weken liggen. 

Kies je maat
Kies je shirt en kleur
Welke cover heeft je voorkeur?

 
tshirt wit voorzijde.jpg
max.jpeg
diversen.jpeg
thijs.jpg
pakket shirt magazine.jpeg

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.