Nieuws

Start jubileumjaar

In 2013 is het zover: De Upside van Down bestaat dan alweer 5 jaar!

We hebben een heleboel plannen om er een echt feestjaar van te maken. Het startschot voor dit jubileumjaar wordt zaterdag 12 januari 2013 gegeven op een feestelijke JubileumJaarDate op recreatiepark De Beerze Bulten. Het feestje is bedoeld voor iedereen die de stichting een warm hart toedraagt en start om 12.00 uur.

Het belooft een fantastische middag te worden, waarbij de kinderen zich kunnen uitleven in het Giga Konijnenhol, een indoor speelparadijs waar je van alles kunt doen: klimmen, klauteren, springen, glijden en spelen! Een veilige omgeving waar zelfs een afgeschermd deel is voor de allerkleinsten. De ouders hebben dan alle tijd om bij te kletsen en/of ervaringen uit te wisselen. Natuurlijk zorgen wij voor koffie met wat lekkers bij ontvangst en volop ranja voor de kids.

Om 15.00 uur verzorgen Aart en Bultje speciaal voor ons een interactieve show in het bijbehorende theater en na afloop van deze show zijn er op onze kosten frietjes en snacks voor iedereen! Om 18.00 uur komt er een eind aan de feestvreugde.

Locatie

De stichting heeft heel bewust gekozen voor deze locatie, omdat wij de afgelopen jaren een warme samenwerking en band hebben opgebouwd met het voltallige team. Wij waren zelfs een jaar lang het goede doel van de Beerze Bulten. Bovendien is Beerze Bulten al jaren het meest bekroonde vrijetijdspark! Ook in 2012 werden zij (naast 5 andere awards) weer Kids vakantiepark van het jaar en Alan Rogers Beste Familiecamping van Europa. En niet voor niets! Onze kinderen genieten er elke keer weer volop en zijn grote fans van Aart Schroefdraad en Bultje. Dit jubileumjaar is wat ons betreft een mooi moment om die samenwerking weer eens te bevestigen. We begrijpen dat Beerze voor een aantal mensen niet om de hoek is. Het is echter zeker de moeite waard!

Voor wie het echt te ver rijden vindt, heeft Beerze Bulten een hele mooie aanbieding: in dat weekend kan met een flinke korting gebruikt worden gemaakt van de luxe Youpi! lodges en bungalows op het park. Voor € 150,00 (ipv de gebruikelijke € 200,00)  kun je er van vrijdagmiddag 15.00 uur tot maandagochtend 10.00 uur met maximaal 6 personen verblijven. (Dit is exclusief eindschoonmaak, borg, linnengoed en toeristenbelasting). Je kunt dan niet alleen maximaal genieten van de JubileumDate, maar er zijn op het park ook een prachtig zwembad, het Konijnenveld, volop speeltuintjes om in te spelen, bomen om in te klimmen en ruimte om te ravotten. Kortom: zeker de moeite van het overwegen waard. 

Wil je erbij zijn?

Wil je de start van het jubileumjaar meevieren met ons? Meld je dan uiterlijk 4 januari 2013 per mail aan: info@deupsidevandown.nl
Meld in de mail je naam, aantal personen, de leeftijd van de kinderen.
Mocht je gebruik willen maken van de mogelijkheid het weekend in een lodge of bungalow door te brengen, reserveer dan even zelf via www.beerzebulten.nl. Uiteraard is het aantal lodges/bungalows niet onbeperkt, dus wees er snel bij!

Wij wensen jullie vast hele fijne feestdagen en hopen jullie en jullie kids te mogen begroeten op zaterdag 12 januari. Opdat we 2013 en ook de volgende 5 jaar Upside van Down proostend, pratend en spelend in mogen gaan!

 

Jubileumjaar

Door op 03 december 2012

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.