Nieuws

Club actief

Spinningmarathon in Den Bosch op 1 mei as.

Club Actief draagt de Stichting De Upside van Down (www.deupsidevandown.nl) een warm hart toe en wil met deze marathon, geld inzamelen om de activiteiten van stichting De Upside van Down te ondersteunen.

De vier uur durende spinning marathon heeft plaats voor 30 fietsen. Om dit goede doel zo goed mogelijk te kunnen doneren, vragen zij 100 euro per fiets.

Er zijn altijd wel vrienden collega's familieleden om samen een team te vormen of gewoon sponsoren die bereid zijn om het goede doel Stichting De Upside van Down te helpen bij hun goede werk. Ben je niet sportief of verhinderd, maar wil je dit goede doel toch ondersteunen, kan er natuurlijk altijd gedoneerd worden.!!

Meld je NU aan via www.club-actief of doneer via www.geefsamen.nl/club-actief!!

Door op 08 april 2011

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.