Nieuws

Spectaculaire dag voor De Upside van Down in Racketcentrum Steenwijk

Op zaterdag 18 december 2010 organiseert Racket Centrum Steenwijk een bijzondere en feestelijke dag die geheel in het teken staat van stichting: ‘De Upside van Down’. Het belooft een onvergetelijke dag te worden met sport, spel, spektakel en show, waaraan zowel jong en oud veel plezier gaan beleven!

Iedereen die onze stichting een warm hart toedraagt, of gewoon zin heeft in een leuke dag, is van harte welkom vanaf 13.00 uur in Racketcentrum Steenwijk, J H W Pasmanweg 12, 8334 RR Tuk.

Het programma start om 14.00 uur met een kerst optreden van een delegatie van de bekende Johan Willem Friso kapel (uitverkochte zalen als zij weer een seen show geven, dus dit is een unieke kans een optreden bij te wonen!).

Vanaf 15.30 uur zijn er diverse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar en verzorgt de junior percussion ensemble een optreden.

Het sportieve element wordt aangeboden door 4-voudig Nationaal kampioen squash Tommy Berden. Hij geeft vanaf 16.00 uur clinics G -tennis en G- Squash, waarvoor iedereen zich ter plekke kan inschrijven.

Last but not least is er een loterij met fantastische prijzen, voor de stichting “de upside van down”, mede mogelijk gemaakt door veel betrokken ondernemers uit de regio.

‘s-Avonds is het showtime, als om 19.00 uur theater show: ‘De Xerstfactor ‘ wordt gelanceerd. Een show voor jong en oud, door basisschool kinderen uit Steenwijk en directe omgeving. Veel dans, muziek en acrobatiek passeren de revue. Presentatie is in handen van de theatermaker van camping de Beerze Bulten uit Ommen: Aart Schroefdraad. In een hilarische show vol vaart en variatie is het genieten voor jong en oud.

Iedereen, van enthousiaste vrijwilliger tot een enkele BN-er, verleent geheel kosteloos medewerking aan deze dag. Daarvoor alvast heel veel dank! Speciale vermelding verdient daarbij Jan Willem Koopman, als de grote initiator en motor achter dit project. Petje af Jan Willem!

De entree en andere opbrengsten/gelden komen volledig ten goede aan onze stichting. Alle reden dus om de 18e af te reizen naar Racketcentrum Steenwijk. Graag tot dan!

kinderen tot/met 2 jaar: gratis.
kinderen vanaf 3 tot 12 jaar: € 2,00
12 jaar en ouder: € 4,00

Door op 17 december 2010

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.