Nieuws

Save the date!

Er komt een fantastische manier om 2014 te beginnen!

Veel van jullie herinneren zich vast de date in januari van dit jaar nog. In de Beerze Bulten in Ommen hebben we met elkaar een fantastische dag gehad en getoost op het nieuwe jaar. Toen al werd door velen gezegd dat dit zeker voor herhaling vatbaar is. En ook nu nog horen we van veel kanten dat mensen het heel leuk zouden vinden elkaar weer eens te ontmoeten. Belofte maakt schuld, dus we hebben de afgelopen weken gewerkt aan de plannen voor een nieuwe date. Niet zomaar een date: we maken er ditmaal iets van dat zeker je niet mag en niet wilt missen!

Niet alleen een mogelijkheid om elkaar weer eens te ontmoeten, bij te praten en ervaringen uit te wisselen, maar ook en vooral een bijeenkomst waarbij er van alles te beleven, te ervaren en te leren valt! Want naast gezellige ruimtes om te kletsen, zijn er workshops en lezingen waarvoor je je kunt inschrijven over wat ons als ouders van een kind met down bezig houdt. Van jong tot oud. Van babygebaren tot schoolkeuze, van dagbesteding tot wonen. Met sprekers die echt iets te vertellen hebben!  Kinderarts Michel Weijerman is er bijvoorbeeld een van!

Locatie is hotel De Cantharel in Apeldoorn.

Binnenkort volgt er meer info over programma en verdere bijzonderheden. Maar zet zondag 26 januari 2014 alvast in je agenda, want dit wil je echt niet missen!

Door op 01 november 2013

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.