Nieuws

Presentatie De held van alle helden was een succes!!

Wat was het weer een hartverwarmend feestje met zang door Laura Vlasblom en Charly Luske, en verhaaltjes door André van Duin, Marike Folles en Gerda Havertong. Het eerste exemplaar werd door schrijver Mark Haayema overhandigd aan zijn heldin Simone Kleinsma, die vervolgens het boek weer doorgaf aan Evi, aan wie Mark het boek heeft opgedragen.

Inmiddels zijn er al 3000 exemplaren verkocht en is het boek in herdruk. Van elk verkocht exemplaar gaat EUR 2,50 naar De Upside van Down.

Iedereen die erbij was en die meegewerkte heeft aan deze fantastische middag: onwijs bedankt!
Totaal belangeloos traden vandaag een aantal bekende Nederlanders, waaronder ook een paar musicalsterren in de spotlights voor de stichting De Upside van Down.
Ze hebben hun medewerking verleend aan het boek : de held van alle helden.Mark Haayema heeft een 10-tal prachtige helden gedichten geschreven over grote en kleine helden die eigen allemaal net zo gewoon zijn als iedereen.

Een middag vol verhalen en liedjes rondom het thema ‘anders zijn’. Kun je een held zijn als je anders bent dan alle anderen? Wat dacht je van een ridder die bang is voor spinnen?

Of een oma die graag ballerina wil zijn, een hond die niet kan blaffen? De held van alle helden laat zien dat je ook dan nog een held kunt zijn!

Het boek De held van alle helden zal feestelijk gelanceerd worden. De verhalen uit het boek worden voorgelezen door onder andere André van Duin, Gerda Havertong en Sipke-Jan Bousema. Daarnaast zal Laura Vlasblom prachtige liedjes zingen over ‘anders zijn’. Een mooier begin van de Kinderboekenweek kun je je niet voorstellen!

De held van alle helden op www.musicalsites.nl
Laura Vlasblom en Charly Luske! http://www.youtube.com/watch?v=dpxp9ueU3BQ
André van Duin leest voor. http://www.youtube.com/watch?v=tg2Mfm7rGhg
Gerda Havertong leest voor. http://youtu.be/MN3mzMHByrY
En shownieuws was erbij!

Andre van Duin als voorleespapa www.shownieuws.tv

Door op 06 oktober 2011

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.