Nieuws

Nieuwe samenwerking!

Houd je van reizen? Dan is het nu wel heel makkelijk om ons te steunen! Booking.com doneert nu automatisch 7% van het boekingsbedrag aan de Upside van Down als wordt geboekt via onze  gratis, persoonlijke co-branded link. Hieraan zijn voor de consument en de accommodatie van verblijf geen extra kosten verbonden. Het kost je dus niets, maar levert de Upside van Down een mooie donatie op. Iedereen, van ons bestuur en donateurs, tot vrienden, familie etc. kan ons nu steunen door een overnachting te boeken via onze eigen Booking.com-link: 

http://www.booking.com/steundeupsidevandown

Boek dus voortaan zelf via deze link, maar wijs ook vrienden en bekenden op deze sympathieke manier om ons te steunen! Kleine moeite met groot effect. Hoe meer mensen gebruik maken van deze link om hun reis te boeken, hoe meer leuke projecten wij kunnen financieren!

Sinds de oprichting in 1996 garandeert Booking.com B.V. de beste prijs voor alle soorten accommodaties, van kleine, door families beheerde bed & breakfasts tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen. De website van Booking.com is internationaal van opzet; hij is beschikbaar in meer dan 40 talen en biedt meer dan 1.2 miljoen actieve accommodaties in 228 landen en gebieden.

Door op 06 december 2017

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.