Nieuws

De held van alle helden

Nieuw luisterboek: De held van alle helden

Vanaf oktober 2011 is het boek verkrijgbaar bij de boekhandels voor EUR 14,95. Van elk verkocht boek doneert uitgeverij Gottmer EUR 2,50 aan De Upside van Down.

Op woensdag 5 oktober as. vindt de feestelijke boekpresentatie plaats in theater De La Mar in Amsterdam. 

Ontvangst vanaf 15.00 uur
Voorstelling van 16.00 - 17.00 uur.

Een middag vol verhalen en liedjes rondom het thema ‘anders zijn’. Kun je een held zijn als je anders bent dan alle anderen? Wat dacht je van een ridder die bang is voor spinnen?

Of een oma die graag ballerina wil zijn, een hond die niet kan blaffen? De held van alle helden laat zien dat je ook dan nog een held kunt zijn!

Het boek De held van alle helden zal feestelijk gelanceerd worden. De verhalen uit het boek worden voorgelezen door onder andere André van Duin, Gerda Havertong en Sipke-Jan Bousema. Daarnaast zal Laura Vlasblom prachtige liedjes zingen over ‘anders zijn’. Een mooier begin van de Kinderboekenweek kun je je niet voorstellen!

Tickets zijn gratis verkrijgbaar via: http://www.mijnevenement.nl/nl/event/23949/de-held-van-alle-helden/info

Door op 01 augustus 2011

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.