Nieuws

Foto's van de JubileumjaarDate!

Geslaagd feestje in Giga Konijnenhol!

Op 12 januari vierden we met 130 kids met en zonder Downsyndroom en evenveel ouders in het GiGa Konijnenhol op de Beerrze Bulten, dat onze stichting in 2013 alweer 5 jaar bestaat. Het was in alle opzichten een mijlpaal en een gigantisch feest. Met spelende kinderen, kletsende ouders en lachende gezichten. Met herkenning, een lach en soms ook een emotionele traan. De dag was dan ook boordevol met hoogtepunten: een korte terugblik op de afgelopen 5 jaar, presentatie van de nieuwe plannen, een show met Bultje en Aart Schroefdraad, een spetterende kinderdisco, waarbij ook veel papa's en mama's swingend op de dansvloer stonden en als afsluiting patatjes met snacks en een goedgevulde goodybag voor thuis...

We kregen al veel leuke reacties, waarvoor dank! Om nog even te kunnen nagenieten, maakten fotografen Niels Zomer en Debby Kisjes een sfeerrapportage. Via de onderstaande link onder het kopje Beerze Bulten zijn de foto's te bekijken. Als je op de foto's klikt worden zij uitvergroot om een beter beeld te krijgen. (flash player vereist)

www.nielszomerfotografie.nl


Digitaal bestellen

De kosten per foto 'hoge resolutie' zijn 9,50 euro per stuk.
(bij een afname van 5 stuks of meer, prijs 7,50 euro per stuk)

Afdrukken ook mogelijk

Als u toch graag afdrukken wil dan is dit ook mogelijk op diverse materialen (bijv. canvas, polyester).
meer weten hierover neem dan even telefonisch contact met me op over mogelijkheden en prijzen.

Hoe bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt mail dan onderstaande nummer(s) van de foto's inclusief u n.a.w. gegevens naar info@nielszomerfotografie.nl . U ontvangt dan een gespecificeerde factuur die voldaan dient te worden waarna de foto's worden gemaild of verstuurd. Foto's kunnen in overleg nog bewerkt worden 'zw-wit, sepia, andere uitsnede etc.

Voor overleg en bestellen kan iedereen rechtstreeks contact opnemen met Niels Zomer Fotografie, 06 405 79 236

Door op 28 januari 2013

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.