• Een positieve kijk

  Een positieve kijk

 • op downsyndroom

  op downsyndroom

 • In Nederland

  In Nederland

 • Steun onze stichting

  Steun onze stichting

 • en doneer

  en doneer

Nieuws

Liefde is...

Liefde is...

Afgelopen week was studio de Beeldbunker in Apeldoorn gevuld met liefde en vrolijkheid. Rebekka Photography schoot prachtige plaatjes voor Touchdown Magazine. En haar dochter Naemie legde dat vast in prachtige Behind the Scenes filmpjes!

DOOR Linda Germs OP 11 mei 2021

Lees alles
Nieuwe secretaris

We zijn zo blij dat we dit nieuws met jullie kunnen delen: Ons bestuur is uitgebreid met een nieuwe secretaris! Ze heet Liesbeth Stallmann en stelt zich op de contactpagina verder aan jullie voor.

Lees alles

DOOR Linda Germs OP 04 maart 2021

Secretaris gezocht!

De Upside van Down zoekt een secretaris! We hebben dringend behoefte aan een secretaris die overzicht houdt over alle administratieve zaken van onze stichting.

Lees alles

DOOR Linda Germs OP 28 januari 2021

Covershoot Touchdown

De kop is eraf! Vorig weekend was de eerste shoot voor de tweede uitgave van ons magazine Touchdown. Corona proof natuurlijk! Want hoewel het Corona virus ons ook danig dwars heeft gezeten, hebben we besloten te doen waar we goed in zijn: niet meer stil staan bij wat er allemaal niet kan, maar focus op wat er nog wel kan. En dus komt er in het voorjaar een nieuwe Touchdown die garant staat voor he…

Lees alles

DOOR Linda Germs OP 11 december 2020

We zijn weer compleet!

Het doet ons veel plezier dat we twee nieuwe leden van de Updide van Down kunnen voorstellen. Het bestuur is weer compleet met de komst van Karlijn Migo en Wilma Coopmans is officieel aangetreden voor projectondersteuning.

Lees alles

DOOR Linda Germs OP 28 november 2019

Deze web­si­te gebruikt coo­kies om infor­ma­tie op uw com­pu­ter op te slaan. Som­mi­gen zijn essen­ti­eel om de web­si­te goed te laten func­ti­o­ne­ren. Ande­ren geven ons inzicht in hoe de web­si­te gebruikt wordt en hel­pen ons om de gebrui­ker­s­er­va­ring te opti­ma­li­se­ren. Wij ano­ni­mi­se­ren de IP adres­sen in Goog­le Ana­ly­tics. Met het bezoe­ken van onze web­si­te stemt u in met onze Privacy Statement.